Filtar/Blankets · Temperaturfilt/Temperatureblanket · Virkat/Crochet

Temperaturfilt 2017 / Temperatureblanket 2017

Dags för den första uppdatering av min temperaturfilt. Härliga Marie (ByMimzan) har hängt på utmaningen! Så kul att se hennes variant, den är helt annorlunda än min och jag älskar den. Titta in och se själva 😉 Är det några fler som gör temperaturfiltar i år? Skriv gärna en kommentar och lämna er bloggadress eller instagram namn så jag kan spana in era 😀

Time for the first update of my temperatureblanket. Lovely Marie (ByMimzan) is also making a temperatureblanket, but hers is totally different from mine. I love hers, go check it out 😉 Is anyone else making a temperatureblanket this year? Please leave a comment with your blogadress or your instagram name so I can look at yours 😀

img_5080

Jag måste uppdatera min väderlista och min temperaturlista tror jag. Idag har det varit dimmigt hela dagen så det behöver jag få in i listan. Sen tror jag att jag behöver få in en färg till på det kallaste och en färg till på den varmare biten av temperaturen. Men jag har inte bestämt mig än.

I have to update my weatherlist and my temperaturelist. Today it has been foggy outside the whole day, so I need to make a stitch for fog. And then I think I need one more colour for the temperature below 0 and one colour for warmer weather. But I haven’t decided yet.

Väder / Weather

Maskor / Stitches

Snöar / Snowing

Puffmaskor / puffstitches

Sol / Sunny

Mormors ränder / granny stripes

Blåsigt / Windy

Halvstolpar / hdc

Molnigt / Cloudy

Korsade stolpar / crossed dc

Regnar / Raining

Reliefstolpar fram / fpdc

Dimma / Fog

Stolpar / dc

Storm / Storm

Fasta maskor / sc

Nu är det dags att virka ikapp, jag har 5 dagar att göra 😉

Now it’s time to play catch up, I haven’t crocheted on the blanket for the last 5 days 😉

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s