Temperaturfilt 2017

Nu när Januari finns i backspegeln så är det väl dags för en ny bild på min Temperaturfilt. Jag kan konstatera att det har varit en molning och grå månad (korsade stoplar) med en temperatur som oftast ligger mellan 1-5 plusgrader (ljusblått). Det har varit så mycket ljusblått denna månaden så nu när Februari börjar så måste jag börja på ett nytt nystan.

Now when January is behind us I think it’s time to share at new picture of my Temperatureblanket. It has been a grey and cloudy month (X-stitches) with a temperature mostly around 1-5 above zero (the lightblue). Now when it’s time for February I have to begin a new skein of the lightblue! 

Nästa gång jag gör en temperaturfilt så ska jag ha 3 graders intervaller istället, så man kan få in lite mer färg i filten. Jag ska även ändra på maskorna en del för jag har upptäckt att det är lite svårt att få kanterna jämna när man har så pass olika maskor.

The next time I’m making a temperatureblanket I will have 3 degrees between my colours I think, that way I’ll get some more colours into the blanket. I will also change the stitches a bit because it’s hard to get a nice edge with all these different stitches.

Jag har ju redan planerat att jag ska göra två temperaturfiltar till. En för medeltemperaturen för åren mina söner är födda. Än så länge vet jag inte vilket mönster jag ska välja till dem. Men jag tror jag ska hitta ett/göra ett som är likadant genom hela filten. Kanske två olika 😀

To be honest, I have already planned for two more temperatureblankets. One each for my two boys. I thinks it’s a lovely idea to make them a blanket with the temperatures for the years they are born. I don’t know which pattern to use, but I know I want one that’s the samt throughout the whole blanket. Perhaps I’ll have to make up two new patterns 😀

Kram Anna // Love Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.