Perstorp Design

Äntligen har jag hittat den perfekta projektväskan!

Det är en Perstorp Designväska, modell Sweden. Jag har valt den stora varianten eftersom då går det ju ner fler pågående projekt i den 😀 Smart uträknat av mig 😉

Här kan du läsa mer om modellen jag har på Perstorp Designs hemsida, men titta runt på de andra med. De finns i så många härliga färger och flera modeller, både stora och små.

Man kan även köpa till längre läderband så man kan bära väskan på axeln. Det finns innerväskor i canvas med blixtlås och nu finns det även en inner-kylväska! Hur bra som helst för sommaren utflykter och strandbesök.

img_6200

Något jag fastnade extra för är att Perstorp Design dels gör sina väskor i Sverige men även att de är gjorda i återvinningsbar plast utan gifter! Jag försöker vara miljömedveten och stötta företag som tänker miljövänligt. Närproducerat, ekologiskt och ekonomiskt är ord jag gillar (Y)

Perstorp ligger ju inte så långt från mitt heller, så man kanske skulle be om ett studiebesök 😉

19665417_10154902234895547_3848562367765373678_n.jpg

Nu måste man ju inte ha väskan som en garn eller projekt väska. Det går lika bra att ha den som shoppingväska när man är på stan. Eller varför inte som en stallväska? Eftersom den är i plast så är den tålig och lätt att tvätta av.

Vilken är din favorit??

Kram Anna

4 reaktioner till “Perstorp Design

  1. Hej du Anna Virkpanna! Det här är en jättefräck sak att göra men det är så här att min kompis ska åka på kurs med sitt jobb och din sjal skulle passa perfekt till hennes klänning!!! Den vita bolero med fransar! Skulle inte du kunna råka avslöja tex början av mönstret❤😂😉,, virkgalniningar emellan🤣

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.