CALs · Inredning / For your home · Mönsterlänkar / Pattern links · Virkat

In Bloom CAL – #oneofakindchallenge

Den 7 januari 2017 startade Favoritgarners första CAL – In Bloom! Designer till denna är den otroligt duktiga Johanna – mijocrochet. Mönstret finns på hennes blogg och inne i Favoritgarners Fb-grupp Mysterievirkning / CAL med Favoritgarner.se. Mönstret är gratis och kommer finnas kvar både på bloggen och i gruppen.

Vill ni inte missa framtida CALs så råder jag er att gå med i Fb-gruppen 😉 Det dröjer inte alltför länge innan nästa presenteras. I gruppen är Erika – fingerscroched och jag admins. Vi, tillsammans med de andra underbara människorna i gruppen, hjälper till och svarar på frågor.

Den 11 februari 2017 släpptes den 8:e och sista delen av CALen. Som en liten twist kan man nu tävla med sin färdiga In Bloom-kudde. Det gäller att göra en vacker bildkomposition med kudden i fokus. Sen postas bilden i en mapp i gruppen. Av bilderna som postas fram till och med onsdagen den 22/2 kl 20.00 väljs det ut 10 bidrag som är med och tävlar på Favoritgarners officiella Facebooksida.

oneofakindchallenge

Efter en omröstning på Facebooksidan vinner den med flest röster ett garnpaket till Favoritgarners nästa CAL till ett värde av ca 600 kr! Garnpaketet kommer att erbjudas i två olika storlekar, vinsten motsvarar garn till den mindre varianten och nästa CAL startar under våren.

Använd hashtagen #oneofakindchallenge i sociala medier när du lägger ut din bild. För att vara med i tävlingen måste bilden vara postad i rätt mapp i Facebookgruppen!!

Det har varit fantastiskt roligt att följa alla underbara blommors väg till att bli en hel kudde. Vill du titta på alla härliga kuddar så titta under #inbloomcal på instagram.

Själv har jag gjort klart en In Bloom kudde och håller på med fyra till 😉 Mer om dem i ett annat inlägg.

❤ Anna

One thought on “In Bloom CAL – #oneofakindchallenge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s