Edlothia på svenska

När jag fick hem Scheepjes Whirl i färgen Blueberry BamBam så visste jag direkt att jag ville göra en sjal med garnet. När jag tittat runt på Ravelry ett tag hittade jag ett mönster som hette Edlothia. Mönstret fanns inte på svenska så medan jag virkade passade jag på att översätta det, samtidigt som jag skickade en fråga till mönsterskaparen Jasmine om det var ok för henne att jag översatte mönstret. Hon svarade att det var helt ok och att hon gärna delade översättningen från sin mönstersida på Ravelry.

Här hittar du den svenska översättningen på Edlothia.

IMG_7511
En bit på väg
img_7550
Färdig!

 

 

 

 

 

 

 

Nu har jag även testat att göra Edlothia med Cotton Flowers, den blev lite mindre än när jag använde Whirl men så fick jag använda virknål 3,5 istället för 4 mm till det garnet.

Hoppas nu att jag får se många fina Edlothia sjalar på sociala medier 😀 Tagga gärna med #annavirkpanna #edlothia #edlothiashawl #morbendesign

❤ Anna

Annonser

5 reaktioner till “Edlothia på svenska

  1. Den är jättefin och jag viill gärna göra den. Har just beställt garn Cotton Flowers men blir lite orolig nu. Tror du den är för svår för en relativ nybörjare?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.