Edlothia på svenska

När jag fick hem Scheepjes Whirl i färgen Blueberry BamBam så visste jag direkt att jag ville göra en sjal med garnet. När jag tittat runt på Ravelry ett tag hittade jag ett mönster som hette Edlothia. Mönstret fanns inte på svenska så medan jag virkade passade jag på att översätta det, samtidigt som jag skickade en fråga till mönsterskaparen Jasmine om det var ok för henne att jag översatte mönstret. Hon svarade att det var helt ok och att hon gärna delade översättningen från sin mönstersida på Ravelry.

Här hittar du den svenska översättningen på Edlothia.

IMG_7511
En bit på väg
img_7550
Färdig!

 

 

 

 

 

 

 

Nu har jag även testat att göra Edlothia med Cotton Flowers, den blev lite mindre än när jag använde Whirl men så fick jag använda virknål 3,5 istället för 4 mm till det garnet.

Hoppas nu att jag får se många fina Edlothia sjalar på sociala medier 😀 Tagga gärna med #annavirkpanna #edlothia #edlothiashawl #morbendesign

❤ Anna

8 reaktioner till “Edlothia på svenska

 1. Den är jättefin och jag viill gärna göra den. Har just beställt garn Cotton Flowers men blir lite orolig nu. Tror du den är för svår för en relativ nybörjare?

  Gilla

 2. Hej!
  Tack för översättningen!!! Min bonussvärmor och jag har ett stort gemensamt intresse och det är garn. Hon nämnde en sjal hon sett på instagram i somras och den var så vacker, jag fattade direkt att det var Edlothia hon menade! Den är så på pricken hennes stil!
  Jag beslutade för två veckor sen att jag ska göra den till henne (pga av jobb och annat har hon inte hunnit) och milde tid så rolig den är att göra!!
  Förutom ett tydligt och fint mönster är det såå rogivande att se sjalen växa fram! Och just den biten behövde jag just nu! Win win för oss!
  Supertack för mönster, inspiration, härlig virkgrupp på FB, härlig webshop… Allt! ❤

  Önskar dig en fin dag! Och tack igen!

  Gillad av 1 person

  1. Åh tack ska du ha ❤️ så roligt att garn kan vara en sån brygga mellan generationer och människor överlag, älskar gemenskapen virkningen har gett mig och vännerna jag har fått tack vare garn 🙌🏻 önskar dig en härlig fortsättning på veckan! Hälsa bonussvärmor

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.