Color Flow sjalen på svenska

Jag har haft ett nystan Scheepjes Whirl liggande här hemma ett tag, jag har inte hittat ”rätt” mönster till just det nystanet. Men så blev jag tipsad om Elena Madsen och hennes olika sjalmönster. Så fort jag såg Color Flow sjalen så visste jag att det var rätt mönster till mitt Whirl nystan.

Färgen jag använde heter Popin Candy.

Color Flow sjalen har inte så många varv och ska egentligen göras i ett grövre garn men det var inga problem att upprepa vissa delar av mönstret så jag kunde använda upp hela mitt färgglada Popin Candy.

Som vanligt när jag gillar ett mönster och det inte finns på svenska så frågar jag designern om jag får lov att översätta mönstret, så de kan lägga upp det på sin sida. Eftersom det är betalmönster så säljer inte jag/delar gratis. Det är så oerhört många timmars arbete som ligger bakom dessa fantastiska mönster så jag tycker inte det är mer än rätt att man betalar en liten summa för mönstret. Då visar man ju sin uppskattning till designern och så kanske man motiverar dem att skapa flera mönster. Här hittar ni mönstret på Ravelry.

Nu hoppas jag att jag får se massa Color Flow sjalar både på Fb och IG. Tagga gärna era bilder med #annavirkpanna #colorflowshawl #crochetcreator så kan både jag och Elena hitta era fina sjalar.

Elenas IG: Crochetcreator

❤ Anna

En reaktion till “Color Flow sjalen på svenska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.