Thyme After Thyme på svenska

När jag såg Lisas underbara sjal Thyme After Thyme på Instagram så var det ingen tvekan om att jag ville göra en till mig själv. Jag letade upp mönstret på Ravelry (här hittar ni det) och köpte det.

Sen var ju frågan vilket garn jag skulle använda. Nu råkade jag ju ha 3 olika färger av Scheepjes Sunkissed hemma, 3 nystan av varje färg. Sunkissed är ett 100% bomullsgarn och finns i 22 härliga färger. Sunkissed har blivit ett nytt favoritgarn måste jag säga. Varför har jag inte upptäckt det innan?! Så mjukt och härligt, det ger en sval och skön känsla som passar bra till en sommarsjal eller ett sommarplagg men fungerar lika bra till amigurumi och filtar.

Färgerna jag använde var 16 Soft Cloud, 03 Breeze och 04 Poolside. Till min version av Thyme After Thyme gick det 2 nystan vardera av 03 och 16 och ett nystan av 04. Jag använde virknål 3,5.

Nu finns den svenska översättningen som jag har gjort uppe på Ravelry. Stort tack till Lisa som lät mig översätta hennes fantastiska mönster. Vill ni se mer av vad Lisa har gjort så hittar ni henne på IG: LisasAttik

Glöm inte tagga bilderna på era Thyme After Thyme sjalar med #annavirkpanna #lisasattik #thymeafterthymeshawl

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.