Heavenly Lemon sjalen på svenska

Tidigare har jag översatt Elena Madsens Color Flow sjal till svenska, nu har turen kommit till hennes Heavenly Lemon sjal.

Elenas mönster är verkligen välskrivna och har fina tydliga diagram. Det är kanon tycker jag när det finns både skrivet mönster och diagram till ett mönster. Om man inte har lärt sig läsa diagram så är det perfekt att titta på diagrammet samtidigt som man följer det skrivna mönstret (Y) Det är så jag har lärt mig 😀

IMG_9590

Jag hade ett nystan Cotton Flowers som låg här hemma och väntade på ”rätt” mönster. När jag såg Heavenly Lemon sjalen på Elenas IG så visste jag att det var det mönstret som mitt Cotton Flowers hade väntat på. Färgen jag har använt heter RosaBlå0156B. Heavenly Lemon mönstret kan upprepas så du lätt anpassar sjalen till hur stor du vill ha den. Jag virkade på så jag använde upp hela mitt Cotton Flowers, så jag gjorde en del upprepningar.

Med en lillasyster som fyller år här i dagarna som älskar rosa lika mycket som sin syster, så är det ju inga problem att veta vad hon ska få 😉

Här kan du köpa ditt eget Heavenly Lemon mönster.

Här hittar du Cotton Flowers hos Favoritgarner.se.

Glöm inte att tagga mig #annavirkpanna och Elena #crochetcreator #heavenlylemonshawl så vi hittar era fina sjalar på sociala medier 😀

❤ Anna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.