Chocolate Box på svenska

För en vecka sedan kontaktade Lisa mig och undrade om jag var intresserad av att testvirka hennes senaste mönster, Chocolate Box sjalen. Det behövde hon inte fråga två ggr 😉 Självklart var jag det!

Lisa skriver väldigt tydliga och fina mönster med både text och diagram. Perfekt tycker jag, för det var på det sättet jag lärde mig att läsa diagram. När man har både text och bild framför sig och kan se hur just den raden ser ut i diagrammet.

IMG_9943 - kopia

När jag ändå testvirkade så passade jag på att översätta mönstret med, så nu finns mönstret på Chocolate Box sjalen även att köpa på svenska, ni hittar det här: Lisas Ravelrysida.

Till min sjal använde jag Scheepjes Eliza, världens mjukaste polyestergarn! Jag ville ha en sjal som skulle vara varm och gosig i vinter, jag tror jag lyckades med det 😀 Mönstret är så bra utformat så du kan göra sjalen precis så stor du själv vill. Till min sjal använde jag 2 nystan lila, ca 1/2 vardera av grått och vitt. Totalt väger sjalen 272 g, så vill du göra den med bara en färg räcker det med 3 nystan av Scheepjes Eliza.

IMG_9942 - kopia

Tagga gärna mig #annavirkpanna och Lisa #lisasattik #chocolateboxshawl på sociala medier när ni visar upp era sjalar, det är så kul att se era fina skapelser!

Till sist ett stort tack till Lisa Cook för äran att både få testvirka och översätta hennes fina mönster. // A big THANK YOU to Lisa Cook for the honor of letting me both test and translate the beautiful pattern.

❤ Anna

 

En reaktion till “Chocolate Box på svenska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.