Mönster Sugar Magnolia ruta / Pattern Sugar Magnolia square

sugar magnolia square

IMG_0226

Just nu håller jag på med ett projekt i Scheepjes Merino Soft. Vilket mjukt och härligt garn. Kan tänka mig att det är underbart att använda till babykläder och filtar. Kanske man ska ge sig på att virka en babykofta någongång.

I väntan på att hela projektet blir klart så delar jag med mig av mönstret på rutan ”Sugar Magnolia”, denna rutan är designad av mig till just det här projektet 😉 Eller ja rutan växte fram av sig själv när jag satte mig med det härliga garnet och virknålen i handen. Projektet har kommit till i efterhand, som så ofta när jag designar och kommer på vad jag vill göra.

Till det svenska mönstret -> sugarmagnoliarutan_sv (pdf)

***********************************************************************

Right now I’m working on a project in Scheepjes Merino Soft.  It’s such a soft and cozy yarn, I’ll bet it would be perfect to make babyclothes in. Maybe I should give that a go someday.

While I work on my project I thought it would be nice to share the pattern for the square I have designed just for this project 😉

English pattern -> sugarmagnoliasquare_eng (pdf)

❤ Anna

 

2 reaktioner till “Mönster Sugar Magnolia ruta / Pattern Sugar Magnolia square

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.