Garn/Yarn · Sjalar/Shawls · Virkat/Crochet

Wanderlust hos Favoritgarner

Det här vill ni inte missa! Snart kommer alla 19 färgerna av Scheepjes Wanderlust upp hos Favoritgarner.se!! EDIT – här finns Wanderlust hos Favoritgarner.se

You don’t want to miss this! Soon all 19 colors of Scheepjes Wanderlust will be available at Favoritgarner.se EDIT – here you’ll find Wanderlust at Favoritgarner.se

Wanderlust är ett härligt garn av 100% akryl, som är spunnet på ett annat sätt än vanliga akrylgarner. Garnet har långa mjuka färgskiftningar som går över från en färg till nästa. Det är väldigt mjukt och har en fantastisk glans som gör att alla härliga färger i varje nystan verkligen kommer till sin rätt. De olika färgerna är inspirerade av städer runt om i världen, så som Prag, Berlin, Rio de Janeiro och Hirosaki.

Wanderlust is a lovely 100% acrylic yarn, spin in a different way than other acrylic yarns. It has long, soft colorchanges from one color to another. It’s so soft and has a beautiful glow about it. The different colors have been inspired by cities around the world, such as Prague, Berlin, Rio de Janeiro and Hirosaki.

Wanderlust finns i 100 g nystan, varje nystan är 232 meter. Storlek på virknål som rekommenderas är 4 mm.

Wanderlust comes in 100 g skeins, each skein is 232 metres. The recommended hook-size is 4 mm.

IMG_8022

I våras testade jag Scheepjes Wanderlust i färgen 455 Zanzibar. Eftersom jag hade två nystan ville jag göra en sjal som redan fanns och som var enkel i sin utformning. Dels enkel att avsluta när man märkte att garnet började ta slut, dels enkel i sitt mönster eftersom garnet är gradient. Jag ville ju verkligen låta garnet och de härliga färgerna tala för sig själv.

This spring I tried Scheepjes Wanderlust for the first time, I used the color 455 Zanzibar. Since I only had 2 skeins I wanted to crochet a shawl that already excisted with a simple pattern, letting the beautiful shades of the yarn speak for itself.

Jag valde till sist att göra Mijocrochet-Johannas sjal Wild Wheat. Enkel och snygg så den borde passa bra. Mönstret finns bara som diagram men låt inte det avskräcka dig. Det är inte så svårt som det kan se ut att läsa diagram.

Finally I decided to do Mijocrochet-Johannas shawl Wild Wheat. It’s an easy and lovely pattern so I should be perfect. It only comes as charts but don’t let that intimidate you, it’s easier to read than you might think.

IMG_8020

 

Kanten på sjalen valde jag att göra med Scheepjes Catona, jag valde ut 3 färger som matchade färgerna i sjalen. Det blev färgnummer 507 (brun), 124 (blå) och 394 (lila).

For the edge of the shawl I picked out Scheepjes Catona in 3 different colors. Shades that I think matches the shades in the shawl. I chose colornumber 5007 (brown), 124 (blue) and 394 (purple).

Min sjal blev 184 cm mellan vingspetsarna och 58 cm djup. Stor och mysig att svepa om sig i höst.

My shawl is 184 cm between the wings and 58 cm deep. So it’s big and cozy to wrap around myself when autumn arrives.

Vad vill du göra i Wanderlust? // What projects do you want to do with Wanderlust?

❤ Anna

En reaktion till “Wanderlust hos Favoritgarner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s