Wild Ginger på svenska

Lisa är en väldigt flitig mönsterskrivare 😉 Alla hennes sjalar är så fina och hennes mönster är så välgjorda med tydlig text och diagram. Titta in under fliken översättningar här uppe om ni vill se fler mönster jag har översatt.

Det allra senaste mönstret från Lisa Cook är Wild Ginger sjalen. Jag valde att göra min i Scheepjes StoneWashed XL, för jag ville ha den riktigt tjock och mysig. Detta mönstret är verkligen perfekt för vilket garn som helst.

Här kan du köpa mönstret på Wild Ginger sjalen på Ravelry.

Tagga gärna mig #annavirkpanna och Lisa #lisasattik #wildgingershawl på sociala medier när ni visar upp era sjalar, det är så kul att se era fina skapelser!

Till sist ett stort tack till Lisa Cook för äran att både få testvirka och översätta hennes fina mönster. // A big THANK YOU to Lisa Cook for the honor of letting me both test and translate the beautiful pattern.

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.