AnnaVirkpanna/Virklust Challenge 2

Ojoj jag har ju helt glömt bort att visa vad det blev av mitt projekt i min och Karins challenge! Vill du läsa första delen så hittar du den här –> AnnaVirkpanna/Virklust utmaning del 1

Oups, I have completely forgetten to show my finished project in mine and Karins challenge! If you want to read the first part you’ll find it here –> AnnaVirkpanna/Virklust utmaning del 1

Karin hade sitt projekt färdigt för länge sedan, ja det hade ju visserligen jag med. Glömde ju bara lägga upp det här 😉 Titta in på Karins färdiga projekt.

Karin was finished a long time ago, well so was I, I just forgot to write about it 😉 Take a look at Karins finished project.

Jag har använt mig av Scheepjes Soft Fun Aquarel i färgerna 811 Forestscape och 801 Skyscape. Till mitt linne använde jag 2 nystan av varje färg och en 4 mm virknål.

I have used Scheepjes Soft Fun Aquarel in the colors 811 Forestscape and 801 Skyscape. For my top I used 2 skeins of each color. And I used a 4 mm hook. 

Jag kommer inte lägga upp ett mönster på linnet. Vill du göra ett eget så ser man ganska bra på bilderna hur det är gjort. Gör så många rutor du behöver (jag har totalt 14 rutor), virka ihop dem på ett sätt du tycker blir fint. Mina är ihopvirkade med smygmaskor. Från rätan gjorde jag först en sm i en maska på en ruta till vänster, sen över och gjorde en sm i motsvarande maska på den högra rutan osv. Axelbanden är långa luftmask-kedjor som jag har trätt i hörnet på rutan, de är dubbla så jag kan justera hur långa axelband jag vill ha. Till sist har jag satt tassels längst ner.

I won’t be making a pattern for this one. If you want to make your own I think the pictures tells how to. Do as many squares as you need (I made 14), crochet them together in a way you like. I did it with sl st from the outside. Begin in a square to the left, sl st in a st, then cross over to the matching st on the square to the right, and so on. The straps is long crocheted chains that I pulled through a top corner of a square, so I can make them as long as I want. Finally I added tassels at the bottom.

Min ruta Skylight kommer faktiskt att användas till ett nytt större projekt som jag arbetar på nu under hösten 🙂

My Skylight square will be used for a new larger project that I will be working on during the fall 🙂

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.