Stjärnfall löpare / Starfall tablecloth

starfall duk

För ett bra tag sedan satt jag och lekte lite med mina Catona-tvättklämmor och hittade en färgkombination som jag ville använda till en ny duk för mitt köksbord. Jag hade redan gjort en liten ”blomma” som jag visste att jag ville använda och virka ihop på något sätt med flera likadana. Efter många försök så blev jag nöjd och här är resultatet! Min Stjärnfall löpare. Det som är så bra med detta mönstret är att det går att variera i det oändliga. Byt färger, använd en färg, sätt ihop jättemånga eller bara några få.

Svenskt mönster – Stjärnfall duk/löpare

Stjärnfall på Ravelry


Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer, 
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

A while ago I was playing with my yarn-pegs and found a color-combination I really liked. I wanted to make a new table-cloth for my kitchen table and I had already made a ”flower” I wanted to continue to work with. After a lot of crocheting and frogging I finally was pleased with my work and now I want to share the pattern with you! My Starfall table-cloth. What I love about this design is that it’s so versatile. You can change the colors, use just one color, put many toghether or just a few.

Pattern

English US – Starfall tablecloth

Grazie a Tiziana Tintorini per la traduzione ❤
Italian – Starfall (pdf)

Stjärnfall on Ravelry

IMG_0152

#annavirkpanna #stjärnfallduk #starfall

❤ Anna

3 reaktioner till “Stjärnfall löpare / Starfall tablecloth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.