Garn/Yarn · Virkat/Crochet

Favoritgarner <3 Stitchbloggers

Favoritgarner har startat en ny garnportal www.stitchbloggers.com där vi har samlat en massa härlig garninspiration. Man kan bland annat hitta hur man sköter sina handgjorda alster, hur man blockar, olika typer och tjocklekar av garn, vad man ska tänka på vid val av garn, virknål, stickor. Titta in under Tips & Tricks för där hittar du allt möjligt som är bra att veta. Det kommer fyllas på med mera information efterhand som sidan byggs på. Tanken är även att det ska komma upp videotutorials på hur man virkar och stickar olika maskor osv.

logo

Följ Stitchbloggers på sociala medier för att vara säker på att inte missa när det händer något nytt. Vi arbetar på att fixa så det ska gå att följa sidan via mailen Återkommer när det är löst 😉
FB: https://www.facebook.com/diwybyfavoritgarner
IG: https://www.instagram.com/diwybyfavoritgarner/

Vi är 9 st bloggare som fått äran att ingå i team Stitchbloggers. Tittar man under fliken Våra Stitchbloggers så hittar man alla oss samlade på ett och samma ställe. Alla våra mönster finns även samlade för att det ska vara lätt att hitta det som söks.

ny portal stitchbloggers2
Bakre raden från vänster: Mijocrochet, AnnaVirkpanna, DIWY by Titti, Fingerscroched, ByMimzan. Främre raden från vänster: Frostvirka, Virkvisa, Annimia, MyDiy, Pysselofix

Favoritgarners Stitchbloggers (i bokstavsordning):
AnnaVirkpanna
Annimia / Maria
DIWY by Titti (fd Virrkpannan)
Fingerscroched / Erika
Frostvirka / Ellinor
Mijocrochet / Johanna
MyDiy / My
Pysselofix / Helena
Virkvisa / Lovisa

Helgen den 27-29 oktober var första gången vi träffades allihopa! Vilken helg det var! Så mycket inspiration (och garn) man åkte hem med. Fantastiska Perstorp Design sponsrade oss alla med en ny projektväska + innerväska, från deras Autumn Collection, i den underbara färgen Dusty Pink. Tack så väldigt mycket, jag lovar att den kommer vara i gott sällskap med mina andra två Perstorp väskor 😉 Man kan ju aldrig ha för många det är en sak som är säker 😀

IMG_2915

Om ni har missat det så är det så att Favoritgarner har 20% på alla Perstorpväskor fram till den 12 november. Passa på att köp din väska nu, eller varför inte som julklappar! Perfekta presenter att ge bort. Favoritgarner är numera de enda återförsäljarna online till Perstorp Design väskorna.

Nu åter till min fantastiska helg!

Det är bara jag och Lovisa som kommer från Skåne, så vi körde tillsammans alla milen till Stockholm. Enkel resa får man räkna 6-7 timmar, beroende på Stockholmstrafiken 😉 Biten från Södertälje fram till Kungsängen, där Favoritgarners lager ligger, känns som den tar en hel evighet.

Fram kom vi och utan några missöden, eller ja förutom då att det på en parkering vid en mack finns en stor fläck spolarvätska 😛 Varför får man inte en tratt till de där 5 liters dunkarna?!

Lagerbutiken var stängd på fredagen men på lördagen och söndagen var det fullt ös. Så himla kul att träffa alla människor som kom och hälsade på och pratade garn. Vi blev även intervjuade av tidningen Land och av Lokaltidningen. Kan säga att man var ganska mör i benen (och huvudet) när det var dags att avrunda kvällen/natten.

IMG_9296.JPG

Så himla tråkigt när söndagen kom och det var dags att köra tillbaka till Skåne. Vilka härliga och fantastiska tjejer jag har fått äran att lära känna lite bättre. En del har jag ju ”pratat” med över nätet men vissa var helt nya bekantskaper.

Jag tror på oss, Favoritgarner tror på oss och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera er ALLA!! Oavsett om ni är unga eller lite äldre, nybörjare eller proffs, stickare eller virkare, för en sak har vi alla gemensamt; Vi älskar garn och allt man kan skapa med just garn!

Stort tack till Favoritgarner som har gjort allt det här möjligt för mig och de andra tjejerna. Tack alla nya vänner för all inspiration och garnprat (ni är nog de enda som inte tröttnar på att lyssna 😛 ) och tack till Perstorp Design!! ❤ ❤ ❤

IMG_2918

Kram Anna

9 reaktioner till “Favoritgarner <3 Stitchbloggers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s