CALs · Virkat/Crochet

Favoritgarner Northern Poncho CAL

Idag släpptes tredje och sista delen i Favoritgarners senaste CAL – Northern Poncho CAL. Designern för den snygga ponchon är Lovisa – Virkvisa. Denna gången fick man se slutresultatet redan när CALen presenterades. Det är verkligen kul med de olika sätten man kan ha en CAL på. Ibland får man se hur resultatet ska bli innan, ibland vet man bara vad det ska bli och ibland vet man ingenting 😀

Favoritgarner has now released the third and last part of the Northern Poncho CAL. Designer for this beautiful poncho is Lovisa – Virkvisa. This time we all got to see what the finished poncho would look like when the CAL was presented. I think it’s so nice to have all these different ways to do a CAL. Sometimes you know everything from the beginning, sometimes you know what it will become but not how it will look, and sometimes you haven’t got a clue 😀

Jag har valt att göra min i Scheepjes Wanderlust, färg 464 Hirosaki. Wanderlust är så underbart att virka i tycker jag, garnet glider så fint över virknålen och det har en fantastisk lyster. Sen är det ju inte fel att färgen Hirosaki går i grå/vit/rosa 😉

I’m doing my poncho in Scheepjes Wanderlust, color 464 Hirosaki. I love Wanderlust! It has a beautiful shine to it and it glides so smoothly over the hook. Can’t complain over Hirosaki neither, with the grey/white and pink 😉

IMG_2930

Favoritgarner har satt ihop garnpaket i 4 olika garner, så det ska finnas något som passar alla. Lovisa gjorde originalponchon med Scheepjes Secret Garden, sen finns även Wanderlust, Ulrika och Freja. HÄR kommer ni till alla garnpaket för Northern Poncho CAL.

Favoritgarner has put together yarn-packs in 4 different kind of yarn, to make sure there are options for everyone. Lovisa did the originalponcho in Scheepjes Secret Garden, but you’ll also find Wanderlust, Ulrika and Freja. HERE you’ll find all the yarn-packs for the Northern Poncho CAL.

IMG_2958.JPG

Nu ska jag virka vidare på min otroligt snygga poncho 😀 Glöm inte att använda #favoritgarnercal och #nordicponchocal på era bilder om ni är med i CALen.

It’s time for me to continue crocheting on my beautiful poncho 😀 Don’t forget to use #favoritgarnercal and #nordicponchocal if you are joining the CAL.

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s