CALs · Högtider/Holidays · Virkat/Crochet

7 dagar kvar / 7 days to go

Nu börjar det närma sig den 1 december och starten av Stitchbloggers Julkalender! Det ska bli så oerhört roligt att göra detta tillsammans med er alla. Det finns fortfarande garnpaket kvar att köpa, de hittar ni exklusivt hos Favoritgarner.se –> Kom direkt till garnpaketen här.

It’s getting closer and closer to December and the launch of Stitchbloggers Advent Calendar! We are so looking forward to doing this together with you all. If you want a yarnkit there’s still some left to buy over at Favoritgarner.se. Just send an email to info@favoritgarner.se.

För att vara säkra på att inte missa en enda dag så kan det vara bra att följa www.stitchbloggers.com, eftersom det är där vi kommer öppna luckan varje dag. Vi kommer även att posta en länk till luckan i Favoritgarners CAL-grupp på Facebook, där vi även samlar bilder på allt vi skapar i ”dagens bildtråd”, så roligt det kommer bli att sitta och bläddra genom alla de bilderna sen! CAL-gruppen kommer ni till här –>. Har ni frågor om något mönster eller liknande är det i CAL gruppen vi kan hjälpas åt.

To make sure you won’t miss anything you can follow www.sttichbloggers.com, that’s were we’ll present the pattern each day. We will also present a link in Favoritgarners CAL-group on FB, where we will have a ”photo-thread” for each day. It will be so fun so sit and look on everyone’s pictures! You’ll find the CAL-group here –> If you have any questions about a pattern the FB-group is where to go.

Det är fritt fram att posta bilder på sociala medier, använd gärna hashtaggen #stitchbloggersxmas så hittar vi alla era fina bilder!

You are allowed to share pictures on social media, but please use the hashtag #stitchbloggersxmas so we can find your pretty pictures!

Önskar er alla en härlig virkdag så ses vi på sociala medier 😉

I wish you all a lovely day with hook and yarn, see you at social media 😉

❤ Anna

logo
AnnaVirkpanna
Annimia / Maria
DIWY by Titti (fd Virrkpannan)
Fingerscroched / Erika
Frostvirka / Ellinor
Mijocrochet / Johanna
MyDiy / My
Pysselofix / Helena
Virkvisa / Lovisa

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s