Aquarelfilten / Aquarelblanket

Denna filten började jag på för flera månader sedan. Mönster till Aquarel pentagonen jag designade har jag redan delat med er och jag har planer på att göra om den till en hexagon med. Det är ju lite lättare att sammanfoga hexagoner än pentagoner 😉

I started this blanket months ago and I have already shared the pattern for my Aquarel pentagon with you. I have some plans to make it into a hexagon as well. We all know it’s much easier to work with hexagons then pentagons 😉

IMG_0553

Men nu var det ju pentagoner jag gjorde och ta mig tusan att jag skulle komma på ett sätt att få ihop dem till en filt. Det har tagit tid, lång tid och många upprepningar men nu är den äntligen klar, min Aquarel filt. Jag är väldigt, väldigt nöjd med filten, trots vissa svordomar yttrades i skapande processen 😉 och jag älskar den unika formen jag har fått fram!

I had decided that somehow I would manage to make all the pentagons into a blanket, it has taken me a long time and a lot of frogging but here it is. Finally! My Aquarel blanket is finished. I have to admit that I’m very please with the way it turned out, although I might have said a couple of bad words in the process 😉 and I love the unique shape I have created!

IMG_2038

Eftersom det är min födelsedag idag så vill jag dela med mig av mönstret (gratis) till er alla! Jag har gjort det som en pdf, eftersom det är 14 sidor så kändes det bäst. Än så länge är mönstret inte testvirkat, skulle ni stöta på något som är oklart eller något som är fel så kontakta mig är ni snälla! Skriv i kommentarerna eller skicka ett mail till annavirkpanna@gmail.com.

Since today is my birthday I wanted to share this pattern with all of you (for free)! The pattern has not been tested, so please let me know if there’s anything you find confusing or wrong! Leave a comment or send an email to annavirkpanna@gmail.com

Om du virkar efter något av mina mönster och lägger ut i sociala medier, var snäll och kom ihåg att länka eller hänvisa till mönstret eller annavirkpanna.com. Tagga gärna med #annavirkpanna eller #annavirkpannadesign, så jag med får se dina fina alster.

If you use my patterns and share on social media, please remember to give me credit and/or link back to me. I would love it if you also tag your pictures with #annavirkpanna or #annavirkpannadesign so I can find and see your work.

Till min filt har jag använt
Scheepjes Soft Fun och Soft Fun Aquarel
– 7 nystan Soft Fun färg: 2622
– 2 nystan vardera av Soft Fun Aquarel färg: 801, 805 och 811
– 1 nystan vardera av Soft Fun Aquarel färg: 802, 803, 804, 806, 807, 808, 809 och 810

All information finns i mönstret –> Mönster Aquarelfilten (pdf)

I have used
Scheepjes Soft Fun and Soft Fun Aquarel 
– 7 skeins Soft Fun color 2622 
– 2 skeins each of  Soft Fun Aquarel colors 801, 805 and 811
– 1 skein each of Soft Fun Aquarel colors 802, 803, 804, 806, 807, 808, 809 and810

All information can be found in the pattern –> Pattern Aquarelblanket (pdf)

❤ Anna

11 reaktioner till “Aquarelfilten / Aquarelblanket

  1. Vilken fin födelsedagspresent… till oss! Grattis till dig 😘 Tänk om du gjort hexagoner från början, då hade du inte fått den här speciella filten! ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.