Mönster / Pattern Aquarel hexagon

aquarel hexagon

IMG_5414

Jag har spunnit vidare på mitt Aquarel pentagon mönster, det som jag använde till min Aquarel filt som jag är så himla nöjd med. Här är mönstret på Aquarel hexagonen. Jag har lite planer på vad jag ska använda denna till, men det får vänta lite eftersom jag har en hel drös med andra saker som står före på listan.

Till det svenska mönstret -> aquarelhexagon_sv (pdf)

❤ Anna

*****************************************************

I have made an Aquarel hexagon out of my Aquarel pentagon, which I used for my Aquarel blanket. I’m still so happy the way that blanket came out. I have a plan for this hexagon but it will have to wait because I have so many things on my ”to do” list.

English pattern -> aquarelhexagon_eng (pdf)

❤ Anna

En reaktion till “Mönster / Pattern Aquarel hexagon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.