Filtar/Blankets · Temperaturfilt/Temperatureblanket · Virkat/Crochet

Temperaturfilt 2018 / Temperatureblanket 2018

English below

Nu börjar februari närma sig sitt slut och min temperaturfilt har stadigt växt under månadens gång. I början av månaden blev det några minusgrader men för övrigt har temperaturen legat stadigt på några få plusgrader, det innebär att jag har väldigt mycket vitt även i februari. Vi får se vad mars bjuder på för temperaturer.

Som ni vet började årets temperaturfilt som ett Stitchbloggerprojekt med mig och härliga byMimzan. Besök byMimzan.com för att se hur hennes filt ser ut. Fastän vi båda bor i Skåne så är de väldigt olika. På sociala medier kan ni följa alla härliga temperaturfiltar under #sbtemperaturfilt2018. Jag tycker det är jättekul att se hur olika alla blir!

tempfilt.jpg
Min #sbtemperaturfilt2018 tom den 16/2 -18

Det är några fler Stitchbloggers som gör temperaturfiltar; Frostvirka virkar sin i ett annat mönster, sen har vi Annimia, DiwyByTitti och Virkvisa som stickar sina, efter Annimias mönster.

I Facebookgruppen CAL – Virka Tillsammans med Favoritgarner svarar vi på frågor ang Stitchbloggers Temperaturfilt, där lägger vi även upp en bildtråd varje månad där medlemmarna postar sina framsteg (Y).

För mönster på svenska och övrig information ang vår temperaturfilt kan ni besöka Stitchbloggers.com.

❤ Anna

Already halfway through February and my #sbtemperatureblanket2018 is growing every day 😀 As you can see on the pictures above we haven’t had many temperature variations so far this year. A lot of temperatures just above zero.

As you may know, this year’s temperatureblanket started as a Stitchbloggerproject with myself and byMimzan. Take a look at her blog byMimzan.com to see how her blanket is coming along. Although we both live in the south of Sweden the blankets look completely different. On social media you can see all the beautiful blankets under #sbtemperatureblanket2018. It’s so fun to see all the different blankets! 

There are four more Stitchbloggers that are making temperatureblankets; Frostvirka is also crocheting but in a different pattern, and then there’s Annimia, DiwyByTitti and Virkvisa that are knitting theirs, from Annimias pattern.

❤ Anna

2 reaktioner till “Temperaturfilt 2018 / Temperatureblanket 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s