Tranquility sjal / shawl

För ett tag sedan hade jag äran att testvirka ett nytt sjalmönster åt Johanna – Mijocrochet, nämligen Tranquility sjalen! Nu finns mönstret att köpa HÄR i Johannas Ravelry affär. Vill du läsa mer om mönstret så har Johanna skrivit ett blogginlägg HÄR.

A while back I had the opportunity to test a new shawlpattern from Johanna – Mijocrochet, the Tranquility shawl! The pattern is now available at Johannas Ravelry store HERE and if you want to read more about this beautiful pattern Johanna has written a blogpost about it HERE.

IMG_3154

Jag valde att göra min Tranquilitysjal i Scheepjes Stardust. Det låg ett helvitt (färgnummer 652) nystan och glänste så fint här hemma så jag var bara tvungen att testa hur det skulle bli. Med virknål 4 i högsta hugg började jag virka.

I made my Tranquility shawl with Scheepjes Stardust. I had a white sparkly skein (color 652) lying here at home. I just had to try 😀 I used my 4 mm hook for this shawl.

Det tog inte lång stund förrän jag var helt kär 😀 men jag märkte ju att ett nystan inte skulle räcka, så då var jag i valet och kvalet om jag skulle fortsätta med vitt eller kanske göra de sista varven och kanten med en annan färg. Jag råkade ha ett påbörjat blåmelerat (färgnummer 663) Stardustnystan med liggandes här hemma och jag bara kände på mig att det skulle bli en superkombination.

It didn’t take long before I was in love 😀 but I noticed that my skein wouldn’t be enough, so I had to decide if I wanted to buy another white skein or if I wanted to use another color. I just happened to have a varigated blue Stardust (color 663) too so I decided to try it.

Visst är den snygg?!?

Don’t you just love it?!?

Nu är jag väldigt sugen på att göra ytterligare en Tranquility sjal men denna gången med Scheepjes Whirl . . . så då är frågan, vilken av alla färger ska jag välja 😉

I really want to make another Tranquility shawl but this time with Scheepjes Whirl . . . but which color should I use 😉

❤ Anna

En reaktion till “Tranquility sjal / shawl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.