Marigold CAL

Nu under början av 2018 har jag virkat Marigold CAL som är designad av Ellinor – Frostvirka. Vi visste att det skulle bli en väska men inget mer. Det har varit en väldigt rolig CAL med vackra blomrutor och fina vinkelrutor, som i slutet virkades ihop til en supersnygg väska!

I have been crocheting the Marigold CAL that’s designed by Ellinor – Frostvirka. Before the CAL began we knew it would become a bag but we had no more information. It has been a wonderful CAL with sweet flower squares and a little twist on the regular squares. In the end they were all crocheted together to a beautiful bag!

 

 

❤ Anna

Annonser

2 reaktioner till “Marigold CAL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.