CALs · Väskor/Bags · Virkat/Crochet

Marigold CAL

Nu under början av 2018 har jag virkat Marigold CAL som är designad av Ellinor – Frostvirka. Vi visste att det skulle bli en väska men inget mer. Det har varit en väldigt rolig CAL med vackra blomrutor och fina vinkelrutor, som i slutet virkades ihop til en supersnygg väska!

I have been crocheting the Marigold CAL that’s designed by Ellinor – Frostvirka. Before the CAL began we knew it would become a bag but we had no more information. It has been a wonderful CAL with sweet flower squares and a little twist on the regular squares. In the end they were all crocheted together to a beautiful bag!

Exklusiva garnpaket till CALen finns att köpa hos Favoritgarner.se tillsammans med mönstret. Du hittar garnpaketen HÄR >>. Jag har virkat i garnpaketet Victorian Lace som jag tycker är så himla snyggt.

Yarnkits including the pattern can be bought at Favoritgarner.se. You can find them HERE >>. I made my bag in the yarnkit Victorian Lace that I think is a beautiful yarnkit.

I Facebookgruppen CAL – Virka Tillsammans med Favoritgarner kan man ställa frågor om det är något man undrar över i mönstret. I gruppen finns även foton uppladdade i de olika delarnas bildtrådar så man kan se hur olika garnpaket blir.

In the Facebook group CAL – Virka Tillsammans med Favoritgarner you can ask questions about the pattern. There you can also see progress pictures from all the users, so you can see the different yarnkits.

❤ Anna

2 reaktioner till “Marigold CAL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s