Winter Rose Mandala

När killarna var hos frisören sist så hade jag garn och virknål med mig. Det är ju bara att passa på när tillfälle ges 😉 Där skapades början till min Winter Rose Mandala (Vinter Ros Mandala). När vi kom hem glömde jag helt av att plocka upp virkningen från min lilla Perstorpväska, så där har den legat och gosat till sig ett tag. Häromdagen skulle jag ha min väska igen och hittade min lilla mandala igen. Det enda jag behövde göra var avslutningsvarven och givetvis virka en till eftersom jag inte tänkte på att anteckna när jag virkade den första 😀

Mönstret är en PDF-fil med skrivet mönster. Garn, virknål och färdig storlek står angivet i mönstret.

Klicka på länken för att komma till Ravelry och ladda ner mönstret.

❤ Winter Rose mandala ❤ 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

When my boys were at the hairdresser a couple of weeks ago I brought my yarn and hook. It never not a good time to have yarn and hook in the bag 😉 That’s were my Winter Rose Mandala began it’s journey. When we got home I completely forgot to take out my crochet. The other day I wanted to use my small Perstorp bag and there it was, my mandala. The only thing I had to do was to come up with a pretty ending, and of course crochet one more since I forgot to take notes the first time 😀

The pattern is a PDF-file with written pattern. Yarn, hook-size and finished size can be found in the pattern.

Click the link to go to the pattern on Ravelry where the pattern can be downloaded. The pattern is translated to Swedish, English – US, Spanish, Danish, Dutch and Portuguese.

❤ Winter Rose mandala ❤

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Gå gärna med i min facebook grupp, AnnaVirkpanna’s Hook Up, där alla är välkomna att dela bilder på alster ni har gjort från mina mönster, ställa frågor ang mönster osv.

Feel free to join my FB-group, AnnaVirkpanna’s Hook Up, where all are welcome to share pictures of what you have made with my patterns, ask questions about my patterns and so on.

❤ Anna

6 reaktioner till “Winter Rose Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.