Draken Julia

Systersonen som fyller 5 månader idag hade ingen speldosa. Hur kan moster ha missat det 😉

Tidigare har jag virkat en enhörning till systerdottern, i ett mönster från Kristel Droog – MyKrissieDolls. Hon gör så himla fina mönster. De finns bara på engelska men jag tänkte jag skulle fråga henne om hon är intresserad av en svensk översättning. Ni hittar alla Kristels mönster i hennes RavelryStore.

Systersonen ville ha en drake berättade hans mamma 😉 istället för att sätta mig och göra ett eget mönster så valde jag att göra Kristels Drake Julia, den är så himla söt. Mönster finns att köpa HÄR på Ravelry.

IMG_7387.JPG

Jag la i en speldosa och gjorde vingar (modifikation av öronen) sen hade ju systersonen en perfekt speldosa 😀 Jag har virkat med Scheepjes Catona och virknål 3 mm. 2,5 nystan gick åt av det gröna.

Den blev så fin att min 7 åring tyckte han med skulle få en 😉 Bra betyg med andra ord.

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.