Unicorn Mandala CAL del 2 / part 2

Då har det blivit dags att släppa del 2 av min Unicorn Mandala CAL! Som jag skrev för någon dag sedan så kommer jag inte fortsätta lägga länkarna till de olika delarna i mina blogginlägg. Det blir lite för många ställen att hålla reda på nu när Unicorn finns på 5 olika språk 😀 Jag är så fantastiskt glad över responsen på min CAL och väldigt tacksam till mina översättare som gör det möjligt för flera att upptäcka och virka sin egen Unicorn Mandala. Finns det någon som är intresserad av att översätta till ett annat språk så hör gärna av er på annavirkpanna@gmail.com. Delarna finns på samlingssidan för CALen, dvs under menyvalet Unicorn Mandala CAL – HÄR, där jag nu lagt upp del 2, där finns alltid den senaste versionen av varje del upplagd. 

Today I release part 2 of my Unicorn Mandala CAL! As I wrote the other day I won’t put the links in my blogposts from now on. Since the CAL now can be found in 5 different languages it will be too much to keep track of 😀 I’m so happy for the response of my CAL and so grateful to the girls that are helping me with the translations. If anyone would be interested in translation it into another language, please send me an email on annavirkpanna@gmail.com. Each part can be found on the menypage for Unicorn Mandala CAL – HERE, where I now have posted part 2. There you can always find the latest version of each part in all 5 languages.

Nu har vi blivit över 1300 medlemmar i min FB-grupp AnnaVirkpanna’s Hook Up! Det delas massor med härliga bilder på Unicorn Mandalan men även på andra av mina mönster ❤

We are now more than 1300 members in my FB-group AnnaVirkpanna’s Hook Up! So fun and the members are sharing a lot of beautiful Unicorn Mandalas along with pictures from my other patterns.

Garnpaketen till Unicorn Mandala CAL kan ni köpa HÄR hos Favoritgarner. Originalmandalan har jag virkat med garnpaketet Unicorn, men jag håller även på med en i garnpaketet Fluffy.

Color-packs for Unicorn Mandala CAL can be bought HERE at Favoritgarner. The original Unicorn Mandala is crocheted in the color-pack Unicorn. Now I’m working on one in the color-pack Fluffy.

Jag började på en Unicorn med Scheepjes Sweet Treat, efter att ha sett Tess version på hennes IG. Det råkade visst bli så att det nu är en utmaning mellan mig och Tess om vem som orkar fortsätta längst 😀 De där små virknålarna är ganska vassa när de går emot pekfingret hela tiden.

I have started a Unicorn with Scheepjes Sweet Treat, after seeing Tess’s version on her IG. And somehow we now have a little challenge to see which one of us will keep on the longest with that thin yarn and small sharp hooks 😉 

Jag håller även på med en Unicorn Mandala med Scheepjes Cahlista, den blir stoooor. Jag vet inte om jag fortsätter hela mönstret ut, det beror lite på om den blir bubblig och hur mycket garn som går åt. Sen har jag ju även börjat på en enfärgad i Catona, i färg 399, en ljuslila som är så snygg 😀

I had to try doing one Unicorn with the heavier Scheepjes Cahlista, she will be a big girl. I don’t know if I will do the whole pattern with this one, it depends on if it will be wobbly and how much yarn I’ll need 😀 Like that’s not enough I also work on another one with Catona, in a single color – 399, a light purple that’s so beautiful 😀

Glöm inte att använda #unicornmandala och #annavirkpanna när du lägger upp bilder på sociala medier 😀 Titta gärna in under hashtaggarna för att få inspiration och se alla härliga varianter av Unicorn Mandalas det finns.

Don’t forget to use #unicornmandala and #annavirkpanna when you post your pictures on social media 😀 Please take a look at all the beautiful mandalas under those hashtags.

❤ Anna

 

2 reaktioner till “Unicorn Mandala CAL del 2 / part 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.