Unicorn Mandala CAL del 7 / part 7

Unicorn Mandala

Svenska         English

Då har det blivit dags för sista delen av Unicorn Mandala CAL. Jag måste erkänna att det är lite trist att det redan är över men jag ser fram emot att se alla era underbara Unicorns i sin fulla prakt! All kärlek och tacksamhet till alla som har deltagit i min första CAL, vilken succé ni har gjort den till ❤

Förutom alla andra ideér som trängs i mitt huvud så har jag tagit tag i planen att göra Unicornen fyrkantig. Kanske kan det bli en fortsättningsCAL av det längre fram 😉 Håll koll på mina sociala medier så kommer ni se hur planerna fortskrider.

Jag vill passa på att ge ett extra tack till Marie – ByMimzan och My – myDIY.se som har varit ett fantastisk stöd under hela denna processen. Ni har hjälpt mig att tro på mig själv, testvirkat mönstret, rivit upp, virkat om och pushat mig när jag varit på väg att ge upp. Marie har varit snäll och översatt till engelska, så jag kunde fokusera på att fotografera varvbilder och maskförklaringar. Ni är helt enkelt bäst tjejer ❤

IMG_0076

Utan mina snälla översättare hade Unicorn inte kunnat nå ut till så många som den har gjort, jag är så glad och tacksam för att ni har tagit er tiden att helt gratis och frivilligt erbjudit er att översätta till resp språk. Massa tack till er ❤

Är du intresserad av att översätta till ett annat språk så hör gärna av dig på annavirkpanna@gmail.com. I dagsläget finns Unicorn Mandalan på följande språk: Svenska, Engelska (US), Franska, Spanska, Tyska, Danska och Holländska.

Delarna finns på samlingssidan för CALen, dvs under menyvalet Unicorn Mandala CAL – HÄR, där jag nu lagt upp del 7, som även är den sista delen. (Här finns alltid den senaste versionen av varje del upplagd). 

Garnpaketen till Unicorn Mandala CAL kan ni köpa HÄR hos Favoritgarner.

Min FB grupp finns här: AnnaVirkpannas hook up.

Glöm nu inte att använda #unicornmandala och #annavirkpanna när du lägger upp dina fina bilder på sociala medier 😀 Titta gärna in under hashtaggarna på alla underbara mandalas.

*****************************************************************

Time sure flies when you’re having fun. It’s time for the last part of Unicorn Mandala CAL. I have to admit that I feels kind of sad that this is over but I’m looking forward to see all your beautiful Unicorns finished! All the love to all of you that’s participated in my first CAL, you have made it a success ❤

My next plan is to make the Unicorn into a square. Perhaps that will be a nice follow-up CAL 😉 Keep an eye on my social medias to see how my plan is progressing.

I want to give an extra big hug and thank you to Marie – ByMimzan and My – myDIY.se. You have been an amazing support through this whole process. You have helped me believe in myself, tested my pattern, frogged, and tested again. You have pushed me when I was ready to give up. Marie was kind enough to translate into English so I could focus on taking pictures of each round and for the special stitches. You are the best ❤

Without my lovely translators Unicorn wouldn’t have reached out to so many creative souls, I’m so happy and thankful that you have taken your free time to translate my pattern. Lots of love to you all ❤

If anyone wants to translate my Unicorn Mandala into another language, please send me an email on annavirkpanna@gmail.com. At this moment Unicorn can be found in these languages: Swedish, English (US), French, Spanish, German, Danish and Dutch.

Each part can be found on the menypage for Unicorn Mandala CAL – HERE, where I now have posted part 7, which is the last part. (You can always find the latest version of each part in all languages uploaded there).

Color-packs for Unicorn Mandala CAL can be found HERE at Favoritgarner. 

My FB-group can be found here: AnnaVirkpannas hook up.

Don’t forget to use #unicornmandala and #annavirkpanna when you post your pictures on social media 😀 Please take a look at all the beautiful mandalas under those hashtags.

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.