Temperaturfilt Juli 2018 / Temperatureblanket July 2018

 

6 månader har redan gått på 2018! Helt otroligt vad tiden går fort. Jag är ju en av de som önskar vi hade sommar året om, vinter, kyla, snö och blåst är inget jag uppskattar. Maj och juni har varit helt underbara detta året. Enda nackdelen är väl att det varit för lite regn så det är väldigt torrt i markerna.

I can’t believe we’re already halfway through 2018! I’m one of those that loves summer and wishes we had it all year round. Winter, cold temperatures and snow isn’t for me. This year May and June have been so warm and beautiful. The only thing to complain about is the lack of rain. The land is too dry.

Jag ber om ursäkt att jag är några dagar sen med uppdateringen, Marie – byMimzan skrev ju i slutet på Maj att nästa uppdatering skulle komma här hos mig i slutet av Juni. Livet kom helt enkelt mellan. Yngste sonen har fyllt år, en spontantripp till Gekås med älskade syster och min Unicorn Mandala CAL har tagit mer tid än jag hade räknat med 😉 Det är fantastiskt roligt att CALen blivit så populär ❤ Jag försöker hittar alla bilder på sociala medier och kommentera dem och svara på alla frågor i min FB-grupp. Hoppas jag inte missat någon.

I’m so sorry this update is a couple of days late, Marie – byMimzan told you that the next update would be on my blog at the end of June. What can I say, life happened 😉 My youngest son had a birthday party, me and my sister went to Gekås (a really big warehouse in Sweden) on a spontanious trip and my Unicorn Mandala CAL took more of my time than I thought 😀 It’s amazing how popular the CAL has become ❤  I try to find all of your pictures on social media and comment on them and also answer questions in my FB-group. Hope I haven’t missed some.

Nu kommer iaf uppdateringen, 4 dagar in i Juli 😉

Antingen virkar ni på som vanligt eller så kan ni göra som jag och vända på mönstret. Jag tänkte att det kunde vara kul att lätt kunna se var hälften av året är. Jag har inte skrivit något mönster på denna biten eftersom jag räknar med att ni är insatta i hur mönstret fungerar nu.

Well now it’s time for the update of the pattern 😀

You can continue the rest of the year the same way you’ve done so far or you can do like me and turn the pattern around. I thought it would be nice to easily see where the halfway point of the year is. I haven’t written instructions for this part because it’s really easy and I think you are so familiar with the pattern by now.

IMG_1206

På bilden ovan ser ni hur början av varven ser ut nu när filten är uppdaterad (tom den 4/7). Drop down stolpen görs i maskan innan, istället för i maskan efter, föregående varvs drop down stolpe.

On the picture above you can se how the beginning of the rows look now, since the update. The drop down dc is made in the stitch before, instead of in the stitch after, previous rows drop down dc.

IMG_1207

Slutet av varven ser ut som bilden ovan. Jag tror ni fixar det utan problem om ni vill fortsätta virka som jag gör. Skulle det vara något problem så bara hör av er så hjälper jag gärna till.

The end of the rows look like the picture above. I think you can figure out how the update works but if something isn’t clear please let me know and I’ll write something down.

I Favoritgarners CAL grupp på FB finns bildtrådar månad för månad där allas temperaturfiltar kan visas upp. Det är aldrig för sent att börja på sin temperaturfilt, startpaket finns att köpa hos Favoritgarner. Jag vill fortfarande göra en för mina barns första år, just nu finns inte tiden till det bara 😀

In Favoritgarners CAL group on FB you can find photo threads for each month where we show our temperatureblankets. It’s never too late to join, start-packs can be bought at Favoritgarner. I still plan on doing one for each of my children’s first year. I can’t find the time at the moment though 😀

Önskar er en underbar fortsättning på sommaren!

I hope you have a beautiful summer!

❤ Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.