Rosebud mandala

Rosebud mandala

Eftersom det har varit så väldigt varmt på sista tiden har jag inte kunnat sitta med min blivande Unicorn Mandala filt. Så istället för att sitta sysslolös (som jag tydligen inte kan för då pillar jag på nagelbanden eller på någon liten ruva eller liknande), så letade jag upp några fina färger av mina Catona nystan och började virka. Som vanligt utan någon plan på vad det skulle bli 😀

Färgerna jag valde ut påminner mig om vattenmeloner och söta godisar 😛 Jag blev så inspirerad att det förutom Rosebud mandalan även blev två olika rutor. Idag bjuder jag på mönstret till Rosebud mandalan. Mönstret är en PDF-fil med skrivet mönster och bilder på vissa varv för att underlätta för er.

Rosebud Mandala
Garn: Scheepjes Catona i färgerna 256, 392, 413, 409 och 513
Virknål: 3 mm
Storlek: 34 cm

❤ Rosebud mandala ❤

Gå gärna med i min facebook grupp, AnnaVirkpanna’s Hook Up, där alla är välkomna att dela bilder på alster ni har gjort från mina mönster, ställa frågor ang mönster osv.

———————————————————————————

Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

——————————————————————————-

We are having a really warm and dry summer here in Sweden, so I haven’t been able to sit with my Unicorn Mandala blanket (to be). Apparently I have to do something with my hands when we’re watching tv at night, so I chose some pretty colors from my Catona stash and started crocheting. As usual without any plans of what it might become.

The colors remind me of watermelons and sweet candy 😛 They inspired me so much that I made this Rosebud mandala and two different squares.  The pattern is a PDF-file with written pattern with photos of some rounds to make the instructions easier to understand. 

Click the link to go to the pattern on Ravelry where the pattern can be downloaded. The Rosebud mandala can be found in Swedish, English US, Dutch, Spanish, German, Indonesian, Portuguese, Hungarian and Danish.

Rosebud Mandala
Yarn: Scheepjes Catona in colors 256, 392, 413, 409 and 513
Hook size: 3 mm
Size: 34 cm

❤ Rosebud mandala ❤

Feel free to join my FB-group, AnnaVirkpanna’s Hook Up, where all are welcome to share pictures of what you have made with my patterns, ask questions about my patterns and so on.

❤ Anna

20 reaktioner till “Rosebud mandala

  1. Vill beställa mönstret på en av dina fina mandaladukar! Har swich! Om det går vill jag ha det i pappersform. Tack på förhand Carina

    Gilla

    1. Hejsan. Vad roligt att du gillar mina mandalas. Tyvärr har jag ingen möjlighet att skriva ut och skicka mönster till dig, men man brukar kunna skriva ut på biblioteket.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.