Go with the flow mandala

Det verkar som jag fastnat i att skapa mandalas nu när det varit så varmt ute 😉 Det är ju ett lagom stort projekt så här på sommaren. De senaste dagarna har vi faktiskt haft regn och lite åska här i Skåne. Väldigt skönt för marken, växterna och alla vilda djur som haft det svårt nu under torkan. Min förhoppning är att jag ska kunna ta tag i Unicorn Mandala filten nu när det blivit lite svalare ute. Fast jag hoppas verkligen att sommaren inte är över 😉 jag är inte redo för höstrusket än (blir man någonsin det?).

Idag får ni mönstret på min senaste mandala ”Go with the flow”. Namnet kommer från hur jag virkar 😉 jag har ju nästa aldrig en plan innan, utan sätter mig och gör vad garnet säger åt mig 😀  Det är ett skrivet mönster med bilder på vissa varv för att underlätta för er. Garn, storlek och garnåtgång står angivet i mönstret.

Svenskt mönster – Go with the flow mandala

Go with the flow mandalan på Ravelry


❤ Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
If you like to support my work please buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

It seems like I’m stuck in making mandalas at the moment 😉 It seems like a small enough project when it’s so hot outside. It’s been raining here in the south of Sweden the last couple of days, for the first time since the beginning of May. The ground, plants and the wild animals have had a struggle with the heat. I hope to begin with Unicorn Mandala blanket now when the temperature is down to normal Swedish summer 😉 

Today I share the pattern of my latest mandala design ”Go with the flow”. The name comes from the way I usually crochet 😉 I just sit down with hook and yarn and go with the flow 😀 The pattern is a written pattern with photos of some rounds to make the instructions easier to understand. Yarn, hook-size, amount and finished size can be found in the pattern.

Pattern

English US – Go with the flow mandala
Espanol – Go with the flow mandala (pdf)
PtBR – Go with the flow mandala (pdf)
Nederlands – Go with the flow mandala (pdf)
Magyar – Go with the flow mandala (pdf)
Indonesian – Go with the flow mandala (pdf)
Deutsch – Go with the flow mandala (pdf)
Dansk – Go with the flow mandala (pdf)

Go with the flow mandala on Ravelry

❤ Anna

5 reaktioner till “Go with the flow mandala

  1. Happy to hear you’ll be working on Unicorn blanket soon, I’ve been hooking on other projects. So when your ready am all set. Thank you

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.