Unicorn Mandala grytlapp / potholder

Jag fick en förfrågan om jag kunde/ville designa en grytlapp som passar ihop med min Unicorn Mandala. Det lät som en bra och kul idé så häromdagen satte jag mig med mina kära Scheepjes Catona nystan och började. Jag ville inte ha lika många färger med som jag har i originaldesignen på Unicorn Mandalan, så jag valde ut tre färger jag tyckte passade ihop och som passar in i mitt kök. Det kan ju vara en utmaning när man har allmogegröna köksluckor 😛 Så idag ger jag er mönstret på Unicorn Mandala grytlappen.

Klicka på länken för att komma till Ravelry och ladda ner mönstret.

Unicorn Mandala Grytlapp ❤

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee ❤coffee_small

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Some days ago I got a question, if I wanted to design a potholder that matches my Unicorn Mandala. I thought that was a great idéa so I chose three matching colors in my Catona stash and got to it. Today I present to you the pattern for the Unicorn Mandala potholder. I hope you enjoy it 😀

Click the link to go to the pattern on Ravelry where the pattern can be downloaded. The pattern is translated to Swedish, Danish, English – US, Spanish, Dutch and German.

Unicorn Mandala Potholder ❤

❤ Anna

2 reaktioner till “Unicorn Mandala grytlapp / potholder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.