My Fair Lady doily

Nästa mönster som jag har testvirkat är Karin – Virklust vackra duk My Fair Lady. Det är så himla kul att testa Karins mönster för vi designar så väldigt olika saker. När jag lärde känna Karin på IG så designade hon inga egna mönster, därför är det extra kul att hon nu inte bara gör egna mönster och översätter dem till engelska, hon har skaffat egen blogg och det senaste är att hon finns på Ravelry!

Next pattern that I have tested is Karin – Virklust beautiful doily My Fair LadyI think it’ so fun to test Karins patterns because we design such different things. When I got to know Karin on IG she didn’t design her own patterns. That’s why I think it’s extra fun that she’s now not only designing her own patterns, she writes them down for others to use, translates them to English AND she got her own blog. The most recent news is that you can find her on Ravelry too!

IMG_2968.JPG

Min lilla söta version av  My Fair Lady virkade jag med Scheepjes Maxi Sugar Rush och min 2 mm Clover Amour virknål. Jag älskar mina Amour virknålar 😀 Färgen jag använde heter 505 Linen.

I made my cute version of My Fair Lady with Scheepjes Maxi Sugar Rush and my 2 mm Clover Amour hook. I looooove my Amour hooks 😀 The color I used is 505 Linen.

❤ Anna

En reaktion till “My Fair Lady doily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.