Baby Dreams babyfilt / baby blanket

Jag har varit sugen på att designa en ny babyfilt med ett nystan Scheepjes Whirl. När min äldste bror ringde och berättade att han ska bli pappa så kunde jag inte låta bli att börja på en filt direkt. Precis som filten Sweet Dreams jag designade åt systersonen så ville jag göra en enkel design där garnets underbara färgskiftningar kommer till sin rätt. Idag delar jag med mig av mönstret på Baby Dreams babyfilten med er.

Svenskt mönster – Baby Dreams filt

Baby Dreams filt på Ravelry


❤ Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
❤ If you like to support my work as a designer,
please buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

I have been thinking of designing a new babyblanket with Scheepjes Whirl. So when my oldest brother called and told me he’s going to be a daddy, I just had to begin right away. Just like the babyblanket Sweet Dreams I designed for my sisters boy, I knew I wanted a simple design to make sure the beautiful colorchanges of the yarn came through. Today I share the pattern ”Baby Dreams” babyblanket with you.

Pattern

English US – Baby Dreams blanket

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Baby Dreams blanket (pdf)

Muchas gracias a Julia Veloso por traducir al español ❤
Español – Baby Dreams blanket (pdf)

Baby Dreams blanket on Ravelry

#annvirkpanna #babydreamsblanket

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.