Baby Dreams

Jag har varit sugen på att designa en ny babyfilt med ett nystan Scheepjes Whirl. När min äldste bror ringde och berättade att han ska bli pappa så kunde jag inte låta bli att börja på en filt direkt. Precis som filten Sweet Dreams jag designade åt systersonen så ville jag göra en enkel design där garnets underbara färgskiftningar kommer till sin rätt. Idag delar jag med mig av mönstret på Baby Dreams babyfilten med er.

———————————————————————————————————-

Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

———————————————————————————————————-

Klicka på länken nedan för att komma till min Ravelry store där mönstret finns att ladda ner utan kostnad. Mönstret finns översatt till Engelska US, Spanska och Nederländska

❤ Baby Dreams babyfilt ❤

Tänk på att mina mönster är copyrightskyddade. Detta mönster tillhör mig, Anna Nilsson och jag har alla rättigheter till det!

❤ Anna

I have been thinking of designing a new babyblanket with Scheepjes Whirl. So when my oldest brother called and told me he’s going to be a daddy, I just had to begin right away. Just like the babyblanket Sweet Dreams I designed for my sisters boy, I knew I wanted a simple design to make sure the beautiful colorchanges of the yarn came through. Today I share the pattern ”Baby Dreams” babyblanket with you.

The pattern can be downloaded for free in my Ravely-shop. Baby Dreams can be found in Swedish, English – US, Spanish and Dutch

❤ Baby Dreams babyblanket ❤

Please be aware that all my patterns are protected by copyright. This pattern belongs to me, Anna Nilsson, and I retain all rights to it!

❤ Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.