Tilda Cotton ECO

Till SuperNova mandalan använde jag Svarta Fårets Tilda Cotton ECO. Garnet kommer i 25-grams nystan och är 100% bomull. Cotton ECO finns i 21 fina färger som håller sig bra även efter tvätt. Jag gillar att det är ett ekologiskt garn, framför allt om man ska göra filtar/kläder/leksaker till barn. Men det fungerar precis lika bra till en mandala 😉

IMG_3222

Jag håller ju på med ett projekt till i Tilda Cotton ECO, en babyfilt/handduk med små c2c rutor som virkas ihop efterhand. Eventuellt ska jag göra en luva på med, men allt tar sin lilla tid. Detta projektet ska ju även fotas för del 3 i min C2C skola. Del 1 och del 2 hittar ni här:
Lär dig virka c2c – Del 1
Lär dig virka c2c – Del 2

IMG_3218.JPG

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.