Little One duk / doily

Första inlägget 2019 😀 och första mönstret som är skapat detta året. Jag hoppas verkligen att det blir fler mönster under året. I början av november förra året var det precis som all luft och energi bara gick ur mig . . . inget garn tilltalade mig överhuvudtaget . . . det fanns bara precis tillräckligt med energi för att överleva och ta hand om min familj.

Jag är långt ifrån tillbaka men nu finns lusten att virka mellan varven iaf och det är jag glad för. Det viktigaste för mig just nu är att vila och lyssna på kroppen.

My first post in 2019 😀 and my first pattern made this year too. I really hope I will produce more patterns during the year. In beginning of past November it was like all energy got drained from me . . . my yarn and hook didn’t make me happy, it didn’t speak to me at all 😦 . . . I barely had energy to take care of my family.

I’m far from beeing my old self but I’m happy that the need for crochet has started to come back. The most important thing right now is to rest and listen to my body.

En söt liten duk blev det när jag fick lust att plocka upp virknålen en kväll. Garnet jag har använt är La Mia Lux, som är ett merceriserat bomullsgarn. Det är annorlunda mot exempelvis Scheepjes Catona på så vis att det är mer rundvävt och därmed lite stelare. Det fungerade bra till duken och jag kan tänka mig att det är bra till amiguruimis med.

A cute little doily was made the other night, when I felt the need to pick up my hook and some yarn. The yarn I have used is La Mia Lux, a mercerized cottonyarn from Hobium Yarns.

————————————————————————————————–

❤ Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤

❤ If you like to support my work as a crochet designer, please buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

————————————————————————————————–

Little One duk
Garn: La Mia Lux från Hobium Yarns
Virknål: 3 mm
Storlek: 14,5 cm

❤ Mönstret finns att ladda ner (gratis) i min Ravelrystore HÄR

Little One doily
Yarn: La Mia Lux from Hobium Yarns
Hook size: 3 mm
Size: 14,5 cm

The pattern is free to download in my Ravelrystore HERE

——————————————————————————–

Gå gärna med i min facebook grupp, AnnaVirkpanna’s Hook Up, där alla är välkomna att dela bilder på alster ni har gjort från mina mönster, ställa frågor ang mönster osv.

Feel free to join my FB-group, AnnaVirkpanna’s Hook Up, where all are welcome to share pictures of what you have made with my patterns, ask questions about my patterns and so on.

#annavirkpanna

❤ Anna

4 reaktioner till “Little One duk / doily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.