Shift and Slide på svenska

Det senaste mönstret jag har testvirkat och översatt åt Lisa Cook – LisasAttik är Shift and Slide sjalen. Shift and Slide är en vacker triangulär sjal som virkas från den smala spetsen upp till den breda kanten. Precis som tidigare mönster jag har översatt till Lisa så finns det att köpa i hennes Ravelry store HÄR.

Jag virkade min Shift and Slide med 1 nystan Scheepjes Whirl i färgen 776 – Rosewater Coctail och 1 nystan Scheepjes Whirlette i färgen 854 – Blueberry. Man behöver inte göra lika många mönster-upprepningar som jag gjorde, då räcker det med ett nystan Whirl. Jag använde en 4 mm virknål men mönstret rekommenderar 3,5 mm om man virkar sjalen med Whirl.

Än en gång vill jag tacka Lisa för att jag fått äran att vara en del av hennes testare och översättare. Jag älskar verkligen Lisas designer.

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.