Ice Cold Beanie

Jag var ju bara tvungen att göra en matchande mössa till min Ice Cold Cowl. Även mössan är gjord i Mirafil Bella Cotton från Hobium Yarns. Av garnet som blev över gjorde jag en tofs som jag sydde fast på toppen. Yngste sonen gillar mössan och halstuben så jag får kanske göra egna till honom i lite mindre storlek.

I had to make a matching beanie for my Ice Cold Cowl. I used the same yarn Mirafil Bella Cotton från Hobium Yarns. From the leftovers I made a ”pompom” that I attached at the top of the beanie. My youngest loves the Ice Cold Beanie and Cowl so I think I have to make a set for him too, in a smaller size. 


❤ Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤

❤ If you like to support my work as a crochet designer, please buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

Ice Cold Mössa
Garn: Mirafil Bella Cotton, 3 nystan i färgen Egean Blue, från Hobium Yarns
Virknål: 5 mm
Storlek: Vuxen

❤ Mönstret finns att ladda ner (gratis) i min Ravelrystore HÄR


Ice Cold Beanie
Yarn: Mirafil Bella Cotton, 3 balls in color Egean Blue, from Hobium Yarns
Hook size: 5 mm
Size: Adult

The pattern is free to download in my Ravelrystore HERE


Gå gärna med i min facebook grupp, AnnaVirkpanna’s Hook Up, där alla är välkomna att dela bilder på alster ni har gjort från mina mönster, ställa frågor ang mönster osv.

Feel free to join my FB-group, AnnaVirkpanna’s Hook Up, where all are welcome to share pictures of what you have made with my patterns, ask questions about my patterns and so on.

#annavirkpanna #annavirkpannadesign

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.