Shellscape på svenska

Det är full fart på Lisa Cook – LisasAttik de här dagarna. Ett nytt mönster är testat och översatt. Denna gången är det en vacker rektangulär sjal – Shellscape – ett mönster som är lätt att memorisera och virka framför tvn på kvällarna. Alla mönster jag har översatt till Lisa så finns det att köpa i hennes Ravelry store HÄR.

Jag virkade min Shellscape med 1 nystan Hobbii Twister i färgen Galaxy Glaze. Jag använde en 4 mm virknål för jag upplever attt Twister känns aningen tjockare än Whirl. Kanske det beror på att Twister är 50/50 bomull/akryl medan Whirl är 60/40 bomull/akryl.

Än en gång vill jag tacka Lisa för att jag fått äran att vara en del av hennes testare och översättare. Jag älskar verkligen Lisas designer.

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.