Feel Your Way på svenska

Innan jul testade jag ett sjalmönster ”Feel Your Way” av Lisa Cook – LisasAttik men jag gjorde inte klart hela sjalen för orken fanns inte. Ni som följt mig ett tag vet vilken jobbig period jag hade några månader vid årsskiftet.

Häromdagen när jag gick genom mitt garnskåp hittade jag min påbörjade sjal och bestämde mig för att göra klart den och översätta den, för det hade jag ju med glömt bort. Sagt och gjort, förra helgen tillbringades med Feel Your Way sjal och mönster. Så

Nu finns Feel Your Way mönstret att köpa i Lisas Ravelrystore (på svenska) HÄR.

Jag har använt ett nystan av Hobbiis Twister i färgen Lavender Fields nr 31 med virknål 4 mm och 4,5 mm. Större än de rekommenderade i mönstret men jag vet att jag kan gå upp 0,5 mm i storlek på virknålen mot vad Lisa rekommenderar i mönstret. Vi virkar ju alla olika hårt 😉

Än en gång vill jag tacka Lisa för att jag fått äran att vara en del av hennes testare och översättare. Jag älskar verkligen Lisas designer.

❤ Anna

4 reaktioner till “Feel Your Way på svenska

  1. Underbar sjal! Jag var tvungen att köpa garn, virknål och mönster och börja lära mig virkning, så jag kan göra denna! Dock kunde jag bara köpa mönstret på engelska..

    Gilla

  2. Hej! Jag köpte precis mönstret på sjalen. Skrev till Lisa och hon svarade att hon inte hittar översättningen på mönstret.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.