Chuck the Chick

När jag satt och designade PuppyBunny så frågade min fina vän Karin – Virklust om jag kunde designa en lite större kyckling. Den tanken har funnits i bakhuvudet sen dess så när jag var klar med Kaninen Lykke började jag virka på kycklingen Chuck.

Garnet jag har använt heter Kartopu Cotton Mix och är ett blandgarn som består av 85% bomull och 15% polyester. Det är ett väldigt tåligt garn som ändå är följsamt. När jag satt och arbetade i det blev jag sugen på att virka några korgar att ha i badrummet, så det får bli ett framtida projekt.

During the designing process of PuppyBunny, my sweet friend Karin – Virklust asked if I wanted to design a bigger chicken that was cuddle-size. That thought has been in the back of my head since then and when Lykke the Bunny was finished it was time to start designing Chuck the Chick.

The yarn I have used is Kartopu Cotton Mix, it’s a mixed yarn with 85% cotton and 15% polyester. I think it’s a heavy, nice yarn to work with. When I worked with it I came to think of some baskets I need in the bathroom, so I’m saving that thought for the future.

————————————————————————————————–

❤ Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤

❤ If you like to support my work as a crochet designer, please buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

————————————————————————————————–

Kycklingen Chuck
Garn: Kartopu Cotton Mix från Hobium Yarns
Virknål: 4 mm
Storlek: ca 18 cm sittandes

❤ Mönstret finns att ladda ner (gratis) i min Ravelrystore HÄR

Chuck the Chick
Yarn: Kartopu Cotton Mix from Hobium Yarns
Hook size: 4 mm
Size: appr 18 cm sitting down

The pattern is free to download in my Ravelrystore HERE

——————————————————————————–

Gå gärna med i min facebook grupp, AnnaVirkpanna’s Hook Up, där alla är välkomna att dela bilder på alster ni har gjort från mina mönster, ställa frågor ang mönster osv.

Feel free to join my FB-group, AnnaVirkpanna’s Hook Up, where all are welcome to share pictures of what you have made with my patterns, ask questions about my patterns and so on.

#annavirkpanna #annavirkpannadesign

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.