Duschvante / Shower-mitten

Jag har inte varit helt nöjd med de duschvantar/duschpuffar jag har köpt och testat de senaste åren, när jag såg detta garnet – Kartopu Wash It Prints – så tyckte jag det var en utmärkt ide att testa göra en duschvante med det.

Blir den godkänd av övriga familjen så kommer jag lätt göra flera. Detta är ett lagom snabbt och enkelt projekt att sitta med en kväll framför Netflix. Perfekt att göra en duschvante, köpa en trevlig tvål och ge bort till någon man tycker om.

Svenskt mönster – Duschvante

Duschvanten på Ravelry


❤ Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
❤ If you like to support my work as a crochet designer, please buy me a cup of coffee ❤

coffee_small

I haven’t been completely satisfied with the shower-poufs I’ve bought so when I saw this new yarn – Kartopu Wash It Prints – over at HobiumYarns, I decided it was a great idea to crochet my own shower-mitten and get the chance to try out a new yarn (for me) too.

If the rest of my family likes it, I’ll make some more 😀 It’s a quick and nice little project to crochet in front of Netflix. Why not make one and buy a nice soap and give as a gift to someone you care about.

Pattern

English US – Shower mitten

Shower mitten on Ravelry

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.