Autumn Walk

För lite mer än en vecka sedan fick jag äran att testa ett nytt halstubs-mönster som min fina vän Karin @virklust har designat. Jag älskade resultatet och mönstret som blev av de olika maskorna hon använde, så jag ville designa en mössa och torgvantar som matchade.

Garnet jag har använt är Pingouin Pingo Pepite, 100 g/134 m. Det enda problemet var att jag bara hade två nystan. Jag ville inte köpa mer garn för jag försöker använda det som finns i mina gömmor. Min halstub är lite bredare än Karins eftersom mitt garn är grövre. För att få så mycket garn som möjligt att jobba med så gjorde jag inte kanten på halstuben.

De 2 nystanen räckte till både mössan och torgvantarna, jag hade till och med så pass mycket över att jag kunde göra ett varv med fasta maskor runt halstuben (Y).

Svenskt mönster – Autumn Walk mössa
Svenskt mönster – Autumn Walk torgvantar

Autumn Walk mössa på Ravelry
Autumn Walk torgvantar på Ravelry

Autumn Walk halstub mönster hos Karin @virklust
Autumn Walk halstub på Ravelry


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

Some weeks ago I tested a cowl pattern for my sweet friend Karin @Virklust. I loved the finished result and the stitch combination she used. I got so inspired that I wanted to design a matching beanie and fingerless gloves.

The yarn I used for the cowl is Pingouin Pingo Pepite, 100 g/134 m. My problem was that I only had 2 skeins of that yarn and I didn’t want to buy more, because I try to use up my stash 😉 My cowl is a bit wider than Karins since my yarn is a bit heavier then the yarn she used. I skipped the edging on the cowl to hopefully have enough yarn to make a beanie and fingerless mittens.

The 2 skeins was enough for the beanie and the fingerless mittens, I even had enough yarn to single crochet around the edge of the cowl (Y).

Pattern

US pattern- Autumn Walk beanie
US pattern – Autumn Walk fingerless mittens

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Autumn Walk Beanie (pdf)
Nederlands – Autumn Walk Fingerless Mitts (pdf)

Autumn Walk beanie on Ravelry
Autumn Walk fingerless mittens on Ravelry

Autumn Walk cowl pattern at Karin @virklust
Autumn Walk cowl on Ravelry

#annavirkpanna @annavirkpanna

❤ Anna

7 reaktioner till “Autumn Walk

    1. Hejsan. Jo det stämmer att det är 100 g nystan. Siffrorna jag skrivit ut efter garnet är för att man ska kunna hitta ett likvärdigt garn eftersom detta kan vara svårt att hitta i Sverige.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.