Christmas Fling mandala

En liten söt julduk har det blivit här hemma. Jag har svårt att designa i de klassiska julfärgerna med rött, grönt och vitt har jag upptäckt, men tog jag bort den gröna så gick det lättare 😀 Jag skulle vilja göra en större julig duk med men vet inte om jag hinner. Det finns lite annat på listan med när vi närmar oss julmånaden, det är en hel del kalas som ska hinnas med innan julaftonen.

Givetvis går det lika bra att använda andra färger till Christmas Fling mandalan, den blir lika söt ändå. Funderar även på om den kunde varit lite gullig att spänna upp på en ring och använda som drömfångare eller väggprydnad. Får kanske ta och köpa mig en ring och testa 😀

Hoppas ni gillar min lilla jul-mandala!

Svenskt mönster – Christmas Fling mandala

> (öppnas i en ny flik)”>Ge gärna min nya mandala lite kärlek på Ravelry >>


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

I have made a little Christmas mandala. I found it hard to design using the classic Christmas colors red, green and white, when I removed the green it was easier. I would like to design a bigger Christmas mandala but I don’t know if I have the time before Christmas. I have some other things on my ”todo” list. And we have quite a few birthdays coming up between now and Christmas.

Of course you can use any colors you like for the Christmas Fling mandala, it will be just as cute. I’m thinking of buying a ring and attach it to it, I think it would look nice as a dreamcatcher or wallhanging.

I hope you like my Christmas Fling mandala!

Pattern

English US – Christmas Fling mandala

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Christmas Fling mandala (pdf)

Ein großes Dankeschön an Judith Schumacher für die Übersetzung ❤
Deutsch – Christmas Fling mandala (pdf)

> (öppnas i en ny flik)”>Give my new mandala some love on Ravelry >>

#annavirkpanna #christmasflingmandala

❤ Anna

2 reaktioner till “Christmas Fling mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.