Emilijas mysiga kudde / cozy pillow

Det har blivit en tradition att jag virkar något till min älskade systerdotter varje gång hon fyller år och till jul. Nu när hon börjar bli en stor tjej så är det lite svårare att veta vad som ”passar” att virka till henne. Hon är alltid tacksam för det jag gör men jag vill ju att det ska vara något hon har nytta av eller använder.

När jag såg det här underbara garnet Mink från YarnArt så visste jag att det skulle bli något till henne, frågan var bara VAD jag skulle göra med det 😀 Valet föll på att virka en mysig kudde hon kunde ha både som prydnad och använda i sin soffa eller säng. För att göra det enkelt för mig så köpte jag den billigaste innerkudden som finns på Jysk, rullade ihop den och virkade ett fodral som passade 😀 (mer om det i mönstret). Den är så fantastiskt mjuk och härlig! Färgerna jag valde är favoritfärgerna just nu 😉 Det kan ju vända snabbt vilka färger man gillar och inte 😛

Trevlig virkning!

Svenskt mönster – Mysig kudde

Ravelry >>


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

It has become a tradition that I make something for my lovely niece every birthday and Christmas, but it’s getting harder to know what to make her as the years go by. She’s getting so big and really has her own ideas and personality. Don’t get me wrong, she is always grateful for what I make her but I want it to be something she can use everyday or has a meaning to it.

When I first saw this amazingly soft yarn Mink from YarnArt I just knew I had to make her something with it. The question was just WHAT to make her 😀 Finally I chose to do a pillow she can have on her bed and snuggle with. The colors are her favorite colors (at the moment) 😉 It can change quickly in that age what they like and dislike 😛

Happy crocheting!

Pattern

English US – Cozy pillow

Ravelry >>

#annavirkpanna #emilijascozypillow

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.