Circle of Life kofta / cocoon

I flera år har jag haft drömmen om att virka en kofta till mig själv. En sån där stor mysig sak man kan krypa in i när kvällen kommer. Nu äntligen är den här och redo att användas, min alldeles egna cocoon kofta. Rutan på ryggen är densamma som till min Circle of Life babyfilt, jag blev så nöjd med den att jag ville fortsätta och bygga vidare på det mönstret.

I mönstret finns anvisningar för hur du kan justera storleken om du använder annat garn eller virknål.

Titta gärna in hos Maria – micmarmik som var en av mina härliga testvirkare. Hennes Circle of Life cocoon är helt fantastiskt underbar! Utan Maria och mina andra testare och översättare hade detta mönstret inte funnits här för er att ta del av. ❤ Tack så väldigt mycket Maria, Diane, Wendy, Paulina och Gunilla!

Trevlig virkning!

Svenskt mönster – Circle of Life kofta


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

For years I have dreamt of making my very own cocoon cardigan. A big and cozy one to snuggle in at the evening. Finally it’s here and ready to be snuggled in, my very own cocoon cardigan. The square on the back is the same as I made for my Circle of Life babyblanket, I was so pleased with it that I wanted to continue with that pattern.

In the pattern I have given instructions on how to make it bigger or smaller, adjusting it to another yarn and hook size.

Please visit Maria – micmarmik and take a look at her stunning Circle of Life cocoon. Maria was one of my testers for this project. Without her and my other testers and translators this pattern wouldn’t be here for you.
❤ Thank you so much Maria, Diane, Wendy, Paulina and Gunilla!

Happy crocheting!

Pattern

English US – Circle of Life cocoon

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Circle of Life cocoon (pdf)

#annavirkpanna #circleoflifecocoon

❤ Anna

2 reaktioner till “Circle of Life kofta / cocoon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.