Holiday heart

Första mönstret för 2020! Hoppas ni haft ett härligt slut på 2019 och att ni får ett underbart 2020. Här hemma har vi varit förkylda, halsont och feber under jullovet. Det är segt att bli av med bacillerna verkar det som, men det är kanske inte så konstigt med tanke på bristen på sol under november och december.

Jag har inte orkat virka så mycket men i mellandagarna kände jag för att virka lite så då blev detta lilla hjärtat till. Nu har jag äntligen skrivit mönster och virkat genom det en gång till, plus att min trogna testare Karin Virklust har testat det och underbara Paulina har gått genom och testat den engelska versionen.

Har ni några speciella virkmål under 2020? Jag har lovat mig själv att inte köpa nytt garn förrän jag använt upp största delen av mitt garnförråd. Har ju lite mer garn än jag trodde 😛 Jag har även börjat skriva en virkdagbok, där jag bokför vad jag virkar, med vilket garn, virknål, om det är eget mönster eller testvirkning eller vad det är och sånt där som är bra att veta. Hoppas jag håller i det under hela året, det kan ju vara kul att gå tillbaka sen och se.

God fortsättning!

Svenskt mönster – Holiday hjärtat


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

My first pattern for 2020! I hope you’ve had a lovely ending to 2019 and that 2020 will be an amazing year. We’ve been sick here with cold, sore throats and fever during Christmas and New Year’s. But with the lack of sun during November and December it’s not so strange.

I haven’t been crocheting much but I made this little heart just before New Year’s and now I’ve finally written the pattern and got it tested by my trusted friend Karin Virklust. And sweet Paulina has proofread och tested the US version ❤

Do you have any crochet related goals for 2020? I have promised myself to not buy more yarn before I have used up most of my stash. I realised that I have more yarn than i thought 😛 I have also started a crochet-journal where I write down what I crochet, if it’s my pattern, a testing or which pattern it is, hook-size, yarn and so on. I hope I continue during the year because I think it will be a fun thing to look back at.

Enjoy the Holiday Heart!

Pattern

English US – Holiday heart pattern

#annavirkpanna #holidayheart

❤ Anna

3 reaktioner till “Holiday heart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.