Grape Hyacinth square

Jag blev så glad över hur uppskattad denna rutan blev när jag delade bild på Instagram. Egentligen hade jag inte tänkt dela med mig av mönstret riktigt än, jag har ju inte bestämt vad rutorna ska bli än. Men eftersom ni tycker så mycket om den så delar jag med mig av mönstret redan nu.

Det får bli ett nytt inlägg sen när de har blivit något mer av dem helt enkelt. Tagga gärna mig i bilderna när ni har gjort något av mina mönster, jag blir så glad när de uppskattas och används 😀

Tack så mycket till Karin – Virklust ❤ som har testvirkat och kommit på namnet på min ruta – den påminde henne om Pärlhyacinter, det engelska namnet för de söta blommorna är Grape Hyacinth. Det fick mig att minnas raderna med de mörka blå Pärlhyacinterna min mormor och morfar hade i sina rabatter när jag var liten.

Stort tack även till Julia Veloso och Wendy de Vries som var supersnabba med att översätta ❤

Svenskt mönster finns här -> Grape Hyacinth rutan


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

This square was really appreciated when I shared a picture of it on Instagram. I wasn’t planning on sharing the pattern yet, since I haven’t decided what they will become but with the isolation most of us are in I thought it would be a good idea to give you something to keep you busy 😉

I’ll just do a new post when I have made something with my squares. Please tag me in your pictures of what you are making with my patterns, it makes me so happy when you like a pattern of mine.

As usual I want to send a big hug and thanks to Karin – Virklust ❤ that once again has tested and come up with the name for my pattern. She said it reminded her of Grape Hyacinths and that made me think of all the cute little Grape Hyacints my grandmother and grandfather had in their garden when I was a little girl. So the name was just perfect.

I hope you enjoy the pattern!

Pattern

English US – Grape Hyacinth pattern

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Grape Hyacinth (pdf)

Muchas gracias a Julia Veloso por traducir al español ❤
Español – Cuadrado Uva de Jacinto (pdf)

#annavirkpanna #grapehyacinthsquare

❤ Anna

4 reaktioner till “Grape Hyacinth square

  1. gracias por compartir, hace poco que te sigo, pero sé cuándo son tus diseños, realmente haces un trabajo muy bello, saludos desde Guatemala

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.