Roundabout

Nästa mönster som jag delar med mig av är en ruta som har legat här hemma i flera år. Karin Virklust var snäll nog att testvirka den och även ge den sitt namn – Roundabout rutan. Tack så mycket för hjälpen Karin ❤ dig kan jag alltid lita på 😀

I min ”använda upp garnförrådet” anda så tog jag mina rester av Scheepjes River Washed och virkade så många rutor jag fick ihop innan garnet tog slut. Eller ja, jag såg till att ha lite över så jag kunde virka ihop rutorna och även göra en enkel kant runtom. Det blev en lagom liten filt till en barnvagn 😀

Jag hoppas ni alla har det bra ❤

Svenskt mönster finns här -> Roundabout babyfilt


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

Next pattern I want to share with you is a square that’s been hiding here in a box for years now. My sweet friend Karin Virklust tested the pattern och also gave it it’s name – Roundabout square. Thank you so much for your help Karin ❤ I can always count on you 😀

In my ”use all my stash” spirit, I chose to do this project with my Scheepjes River Washed leftovers and simply made as many squares as I could with the amount of yarn that I had. Well I made sure to have a little bit left so I could crochet the squares together and make a simple edge. It turned out to become a small babyblanket 😀

I hope you are well ❤

Pattern

English US – Roundabout babyblanket pattern

#annavirkpanna #roundaboutbabyblanket #roundaboutsquare

❤ Anna

2 reaktioner till “Roundabout

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.