Kaninskallra / Bunnyrattle

Äntligen har jag satt mig med datorn och skrivit in mönstret på kaninskallran som jag gjorde för ett tag sedan. Vi har haft lägenheten upponer de senaste veckorna. Hyresvärden har renoverat ett av rummen så alla de möblerna fick vara i tv-rummet. Så skönt när de var färdiga och man kunde flytta tillbaka alla sakerna igen 😀 Sen fick jag för mig att måla om i vårt sovrum så då var det bara att tömma det och sätta igång där inne 😛 Nu är vårt rum med klart och jag är så nöjd.

Jag hoppas ni har haft en lugn och skön påsk!

Håll er hemma och friska ❤

Svenskt mönster finns här -> Kaninskallra


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

I have finally found the time to sit down with my computer and write down the pattern for the bunny rattle I made some time ago. Our apartment have been a real mess lately. The landlord have renovated one of our rooms, so we had to clear the room from everything. All those things have been in our living-room for 2 weeks. Such a relief when they were finished and we could put all the furnitures back 😀 But then I got the idea to repaint our bedroom, so we had to empty that room and start painting 😛 We finished yesterday and now all the furnitures are back where they belong and I’m so pleased.

I hope you’ve had a nice Easter!

Stay home and stay safe ❤

Pattern

English US – Bunnyrattle

#annavirkpanna #bunnyrattle

❤ Anna

En reaktion till “Kaninskallra / Bunnyrattle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.