Kaninsnutte / Bunny Ragdoll

Under påskledigheten hade jag tid att göra ett nytt snuttemönster, en kanin blev det denna gången. Jag har haft tankar på en sån här hur länge som helst och nu äntligen finns den här. Planen är att göra en version med långa hängde öron med, vi får väl se när det blir 😉 Jag vet att det varit många kaniner här på sistone men jag var ju bara tvungen att dela med mig av denna sötnosen med.

Hoppas ni har haft en skön påsk på hemmaplan 😀

Svenskt mönster finns här -> Kaninsnutte

Kaninsnutte och skallra / Bunny Ragdoll and rattle

 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

During the Easter holiday I had some time to make a new ragdoll that has been on my mind for ages. A bunny ragdoll 😀 I know it’s been a lot of bunnies here lately 😉 but I just have to share this one too with you. I plan on making one more with long hanging ears as well, but time will tell when that will happen 😀 I hope you enjoy my new pattern!

What have you all been up to during the Easter holiday?

Stay safe ❤

Pattern

English US – Bunny Ragdoll

#annavirkpanna #bunnyragdoll #kaninsnutte

❤ Anna

3 reaktioner till “Kaninsnutte / Bunny Ragdoll

  1. Hej
    Håller på att virka din platta kanin men när jag kommet till huvudet blir jag fundersam.Det hoppar från varv 17 till varv 21 hur ska jag göra i mellan.

    Med vänlig hälsning Lisbeth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.